Tervezés terén nem ismerünk lehetetlent.

Mi tudjuk, hogy a jó tervezés nélkülözhetetlen a jó házépítéshez. Ahhoz, hogy a ház költséghatékony és otthonos legyen, a legfontosabb a kreatív tervezés, mind építészetileg, mind statikailag. Ebben vagyunk ideális partnerek!

Mottónk: „Ésszerű Tervezés…”

Érdemes ajánlatot kérni Tőlünk, minden jellegű tervezési, statikai munkára, mert mind anyaggazdálkodásban, mind munkadíjban megfelelő alternatívát tudunk kínálni.

Épp úgy otthonosan mozgunk társasházak és családiházak teljeskörű tervezésében. Megnyugtató, hogy cégünk teljes körű mérnökcsapattal rendelkezik. Építőipari cégünket szakági tervezők, építészmérnökök, felelősműszaki vezetés és ellenőrzés segíti, hogy mindig precíz és korrekt munkát tudjunk átadni.

Tapasztaltunk azt mutatja, hogy egy átgondolatlan terv több millió forinttal drágíthatja meg a kivitelezést!

Gondoljunk csak a főfalak ésszerűtlen elhelyezésére vagy éppen egy felelőtlenül "bőkezű" statikai tervre.

Mi ezzel ellentétben a megrendelőink elképzeléseit figyelembevéve, olyan tervekkel állunk elő ami mind építészetileg, mind statikailag megfelelőek, de a költségeket is minimalizálják!

Szakági tervezőink ezen irányelvek alapján dolgoznak legyen szó építésztervről, statikai tervezésről, vastervről, gépésztervről vagy épp kerttervezésről.

Mi vagyunk az élő bizonyíték arra, hogy a jó és kreatív tervezés, NEM drága! Természetesen munkánk nem korlátozódik a tervezőasztalra...megbízásunk esetén Díjmentesen vállaljuk a hivatali szervekkel való eggyeztetést és az engedélyeztetést is!

Bátran Kérjen Ajánlatot mérnöki vagy építési munkára, meglepően kedvező szolgáltatási árakkal fog találkozni!

 

Bemutatkozás:

A Generálépítő csapata 2010 óta biztosít megbízható és költséghatékony megoldásokat az építőipar és a kereskedelem világában.
Megrendelőink számára megnyugtató, hogy cégünk saját tervező-, mérnökcsapattal, statikussal, műszaki ellenőrrel, és a főbb építési szakágak szakembereivel is rendelkezik mint festő, ács-állványozó,   víz- gáz-fűtés szerelő, villanyszerelő, kőműves.


A változatos szerkezetű, összehangolt csapatmunkának köszönhetően dinamikus, hatékony munkavégzést tudunk biztosítani.
Építőipari divíziónk elsősorban társasházak generál építését, felújítását végzi az elmúlt években.


Elsősorban azon megrendelői körben mozgunk otthonosan, ahol a költségvetés szűkre szabása mellett a minőségi munka is fontos szempont.
Több tíz éves szakmai múlttal rendelkező kollégáink, a tapasztalati tőkéjükkel tudják megteremteni a költségmegtakarítás lehetőségét, mind az anyag, mind az építési technológiák helyes megválasztásával.
Folyamatosan bővülő ügyfélkörünket, az őszinte kommunikációnknak, minőségi és időben is rugalmas munkateljesítményünknek továbbá visszafogott árainknak köszönhetjük. A megszavazott bizalom fenntartása érdekében, folyamatosan képezzük magunkat, hogy a jövőben is garantálni tudjuk a tőlünk meg szokott teljesítmény szintet.
Amennyiben építőipari munkák megrendelése válik szükségszerűvé, forduljon bizalommal irányunkba, hogy tanácsainkkal is segíthessük megtalálni az ideális megoldásokat.

Kapcsolat
 
image
Rólunk mondták

H. Péter / Budapest /

" Végre szót tudtam érteni egy mérnökkel és így nem csak jó hanem pénztárcabarát házat tudtunk építtetni "


R. Beáta / Budakalász /

" Sokmindenen aggódtam az építkezés elött, de a pontos elszámolás, a stabil szakmai háttér nagy megnyugvás volt. Köszönöm! "


K. Zoltán / Budapest /

" Nagy segítség volt, hogy már a tervezésnél gondoltak a megépíthetőségre..."


B. Gergő / Érd /

" Rengeteg időt nyertem azzal, hogy mind az építési osztállyal, mind a közművekkel teljeskörű ügyintézést vállaltak, így a használtabavételi engedély sem okozott problémát!"


Cs. Annamária / Diósd /

" A fürdőszoba felújításnál precíz, korrekt munkát végeztek a kollégák! "

 

 

 

Hírlevél

Kérjük írja be e-mail címét, hogy feliratkozzon hírlevelünkre.