Lakásfelújítás terén nem ismerünk lehetetlent.

Lakásfelújítási munkáinknál mindig költséghatékony és kifogásolhatatlan munkát végzünk. Bármely mértékű munka esetén is szívesen állunk megrendelőink rendelkezésére.


Mottónk:  „ Nincs Kis Munka…”


Érdemes ajánlatot kérni Tőlünk, minden jellegű építési, felújítási munkára, mert mind anyaggazdálkodásban, mind munkadíjban megfelelő alternatívát tudunk kínálni.


A lakásfelújításoknál különösen fontos, hogy kisebb anyagmennyiségekre is megkaphassuk a nagyvásárlói kedvezményeket. Ebben kifogástalan partnerek vagyunk, ugyanis vásárlóerőnkből adódóan továbbítani tudjuk ezeket a kedvezményeket!

Érdemes hát velünk kallkulálni ha aktuálissá válna a lakásfelújítás ugyanis profi, józanéletű szakemberekkel, gyors és kedvező árú munkát adunk ki a kezünkből!


Bátran Kérjen Ajánlatot átépítési munkára, meglepően kedvező szolgáltatási árakkal fog találkozni!

 

 

Bemutatkozás:

A Generálépítő csapata 2010 óta biztosít megbízható és költséghatékony megoldásokat az építőipar és a kereskedelem világában.
Megrendelőink számára megnyugtató, hogy cégünk saját tervező-, mérnökcsapattal, statikussal, műszaki ellenőrrel, és a főbb építési szakágak szakembereivel is rendelkezik mint festő, ács-állványozó,   víz- gáz-fűtés szerelő, villanyszerelő, kőműves.


A változatos szerkezetű, összehangolt csapatmunkának köszönhetően dinamikus, hatékony munkavégzést tudunk biztosítani.
Építőipari divíziónk elsősorban társasházak generál építését, felújítását végzi az elmúlt években.


Elsősorban azon megrendelői körben mozgunk otthonosan, ahol a költségvetés szűkre szabása mellett a minőségi munka is fontos szempont.
Több tíz éves szakmai múlttal rendelkező kollégáink, a tapasztalati tőkéjükkel tudják megteremteni a költségmegtakarítás lehetőségét, mind az anyag, mind az építési technológiák helyes megválasztásával.
Folyamatosan bővülő ügyfélkörünket, az őszinte kommunikációnknak, minőségi és időben is rugalmas munkateljesítményünknek továbbá visszafogott árainknak köszönhetjük. A megszavazott bizalom fenntartása érdekében, folyamatosan képezzük magunkat, hogy a jövőben is garantálni tudjuk a tőlünk meg szokott teljesítmény szintet.
Amennyiben építőipari munkák megrendelése válik szükségszerűvé, forduljon bizalommal irányunkba, hogy tanácsainkkal is segíthessük megtalálni az ideális megoldásokat.

Kapcsolat
 
image
Rólunk mondták

H. Péter / Budapest /

" Végre szót tudtam érteni egy mérnökkel és így nem csak jó hanem pénztárcabarát házat tudtunk építtetni "


R. Beáta / Budakalász /

" Sokmindenen aggódtam az építkezés elött, de a pontos elszámolás, a stabil szakmai háttér nagy megnyugvás volt. Köszönöm! "


K. Zoltán / Budapest /

" Nagy segítség volt, hogy már a tervezésnél gondoltak a megépíthetőségre..."


B. Gergő / Érd /

" Rengeteg időt nyertem azzal, hogy mind az építési osztállyal, mind a közművekkel teljeskörű ügyintézést vállaltak, így a használtabavételi engedély sem okozott problémát!"


Cs. Annamária / Diósd /

" A fürdőszoba felújításnál precíz, korrekt munkát végeztek a kollégák! "

 

 

 

Hírlevél

Kérjük írja be e-mail címét, hogy feliratkozzon hírlevelünkre.