Kivitelezés, felújítás terén nem ismerünk lehetetlent.

Építkezéseink alkalmával kivitelezőként mindig költséghatékony és kifogásolhatatlan munkát végzünk. Lakásfelújítás esetén is szívesen állunk megrendelőink rendelkezésére.

Mottónk: „ Nincs Kis Munka…”

Érdemes ajánlatot kérni Tőlünk, minden jellegű építési, felújítási munkára, mert mind anyaggazdálkodásban, mind munkadíjban megfelelő alternatívát tudunk kínálni.

Épp úgy otthonosan mozgunk társasházak generál kivitelezésében, mint a lakások felújításában. Megnyugtató, hogy cégünk teljes körű mérnökcsapattal rendelkezik. Építőipari cégünket szakági tervezők, építészmérnökök, felelősműszaki vezetés és ellenőrzés segíti, hogy mindig precíz és korrekt munkát tudjunk átadni.

Természetesen az építkezés bármely lépcsőfokán képesek vagyunk beilleszkedni az adott építési munkafolyamatba. A tapasztalat viszont azt mutatja, hogy mind anyagilag, mind minőségben akkor járnak legjobban partnereink ha a tervezéstől az engedélyeztetésen át, a statikán keresztül, a felelős műszaki vezetésig, a kivitelezést és a használatbavételi engedélyeztetést is egy kézbe, a mi megbízható kezünkbe adják!

Bátran Kérjen Ajánlatot mérnöki vagy építési munkára, meglepően kedvező szolgáltatási árakkal fog találkozni!

 

Bemutatkozás:

A Generálépítő csapata 2010 óta biztosít megbízható és költséghatékony megoldásokat az építőipar és a kereskedelem világában.
Megrendelőink számára megnyugtató, hogy cégünk saját tervező-, mérnökcsapattal, statikussal, műszaki ellenőrrel, és a főbb építési szakágak szakembereivel is rendelkezik mint festő, ács-állványozó,   víz- gáz-fűtés szerelő, villanyszerelő, kőműves.


A változatos szerkezetű, összehangolt csapatmunkának köszönhetően dinamikus, hatékony munkavégzést tudunk biztosítani.
Építőipari divíziónk elsősorban társasházak generál építését, felújítását végzi az elmúlt években.


Elsősorban azon megrendelői körben mozgunk otthonosan, ahol a költségvetés szűkre szabása mellett a minőségi munka is fontos szempont.
Több tíz éves szakmai múlttal rendelkező kollégáink, a tapasztalati tőkéjükkel tudják megteremteni a költségmegtakarítás lehetőségét, mind az anyag, mind az építési technológiák helyes megválasztásával.
Folyamatosan bővülő ügyfélkörünket, az őszinte kommunikációnknak, minőségi és időben is rugalmas munkateljesítményünknek továbbá visszafogott árainknak köszönhetjük. A megszavazott bizalom fenntartása érdekében, folyamatosan képezzük magunkat, hogy a jövőben is garantálni tudjuk a tőlünk meg szokott teljesítmény szintet.
Amennyiben építőipari munkák megrendelése válik szükségszerűvé, forduljon bizalommal irányunkba, hogy tanácsainkkal is segíthessük megtalálni az ideális megoldásokat.

Kapcsolat
 
image
Rólunk mondták

H. Péter / Budapest /

" Végre szót tudtam érteni egy mérnökkel és így nem csak jó hanem pénztárcabarát házat tudtunk építtetni "


R. Beáta / Budakalász /

" Sokmindenen aggódtam az építkezés elött, de a pontos elszámolás, a stabil szakmai háttér nagy megnyugvás volt. Köszönöm! "


K. Zoltán / Budapest /

" Nagy segítség volt, hogy már a tervezésnél gondoltak a megépíthetőségre..."


B. Gergő / Érd /

" Rengeteg időt nyertem azzal, hogy mind az építési osztállyal, mind a közművekkel teljeskörű ügyintézést vállaltak, így a használtabavételi engedély sem okozott problémát!"


Cs. Annamária / Diósd /

" A fürdőszoba felújításnál precíz, korrekt munkát végeztek a kollégák! "

 

 

 

Hírlevél

Kérjük írja be e-mail címét, hogy feliratkozzon hírlevelünkre.